Категорії
Новини

Відбувся чемпіонат ГУНП в Миколаївській області з настільного тенісу

13 жовтня 2023 року, за сприяння керівництва ГУНП в Миколаївській області та керівництва Профспілки, на базі ДЮСШ № 1 відбувся чемпіонат ГУНП в Миколаївській області з настільного тенісу.

Організатором та ідейним вдохновителем цього чемпіонату став заступник начальника управління – начальник відділу професійного навчання управління кадрового забезпечення ГУНП в Миколаївській області підполковник поліції Олександр Степанов.

Після запеклої, але дружньої, боротьби переможцями стали

  1. Гуцуляк Максим Васильович (оркестр ГУНП)
  2. Харламов Віктор Володимирович (СПД № 1 Вознесенського РУП ГУНП)
  3. Тимошенко Вячеслав Федорович (ВП № 1 Миколаївського РУП ГУНП)

Турнір відбувся на славу! Всі учасники проявили свою майстерність на найвищому рівні, але перемога дісталась найсильнішим. Сподіваємось даний спортивний захід стане гарною традицією, зазначив Олександр Степанов.

Голова Профспілки Олександр Чуприна та заступник-начальник відділу професійного навчання УКЗ ГУНП підполковник поліції Олександр Степанов вручили грамоти, медалі та цінні подарунки переможцям турніру.

Профспілчани, пропонуємо проявляти активність та направляти пропозиції щодо проведення інших спортивних заходів  на адресу електронної пошти mppogunp.mk@gmail.com з поміткою «пропозиції щодо проведення спортивних заходів».

Працюємо далі – справедливо та результативно на благо членів Миколаївської ППО ГУНП в Миколаївській області ВПНП.

Дякуємо за увагу.

Слава Україні!