Категорії
Новини

Діти миколаївських поліцейських повернулись із відпочинку з-за кордону

В італійській столиці та Балтійському регіоні Північної Європи завершили роботу літні табори для дітей з сімей українських поліцейських – поранених та полеглих воїнів, а також ті, чиї батьки воюють на передовій.

19 дітей віком від 10 до 16 років протягом двох тижнів відпочивали у Римі та Калтанєнаї. Більшість дітей уперше поїхали в подорож самостійно, тому для них це стало одним з етапів дорослішання. Сповнені позитивних емоцій, діти повернулися додому.

Відпочинок організували Національна поліція України спільно з поліцією Італійської Республіки за підтримки посольств України в Італійській Республіці та Литовській Республіці, Всеукраїнської профспілки Національної поліції, а також з сприянням керівництва обласного главку поліції Миколаївщини, Миколаївської первинної профспілкової організації ГУНП в Миколаївській області ВПНП і громадської організації «Разом сильніші».

У літніх таборах дітлахи отримали все необхідне для надзвичайного морського, спортивного, дружнього та веселого відпочинку, мали можливість відвідувати екскурсії містами під піклуванням кваліфікованої команди педагогів.