Категорії
Новини

Подарунок для роти поліції особливого призначення ГУНП в Миколаївській області

10 жовтня 2023 року керівництвом Миколаївської ППО ГУНП в Миколаївській області ВПНП, за сприяння начальника ГУНП в Миколаївській області генерала поліції третього рангу Сергія Олеговича Шайхета, передано поліцейським роти поліції особливого призначення ГУНП в Миколаївській області тенісний стіл та супутній спортивний інвентар.

Настільний теніс залучає м’язи всього тіла. Окрім цього, розвиває зорову концентрацію, рівновагу та стимулює роботу мозку. Здається, що це легкий та веселий вид спорту, але насправді він неймовірно складний, – зазначила Тетяна Сириця.

Сподіваємось, що спортивний інвентар стане в нагоді поліцейським та забезпечить їх можливістю як відпочити, так і підтримати належну фізичну форму.

Профспілчани, пропонуємо проявляти активність та направляти належним чином оформленні пропозиції (конкретна назва товару/послуги, кількість товару/послуг, обґрунтування потреби та приблизна вартість) щодо допомоги від Профспілки на адресу електронної пошти mppogunp.mk@gmail.com з поміткою «пропозиції щодо допомоги для НАЗВА ПІДРОЗДІЛУ».

Працюємо далі – справедливо та результативно на благо членів Миколаївської ППО ГУНП в Миколаївській області ВПНП.

Дякуємо за увагу.

Слава Україні!