Категорії
Новини

Результати конференції Миколаївської первинної профспілкової організації Головного управління Національної поліції в Миколаївській області Всеукраїнської профспілки Національної поліції

Конференція проводилась відповідно до Статуту Всеукраїнської профспілки Національної поліції, затвердженого Третім з’їздом Всеукраїнської профспілки Національної поліції протокол №3 від 10 вересня 2021 року (із змінами внесеними засіданням Ради Всеукраїнської профспілки Національної поліції, протокол № 2 від 31 жовтня 2022 року) у зв’язку із завершенням повноважень голови Миколаївської ППО ГУНП в Миколаївській області Романовського Юрія Олександровича.

Романовський Юрій Олександрович, як перший голова Миколаївської ППО ГУНП в Миколаївській області ВПНП (2018-2023), зробив вагомий внесок в розбудову, становлення та подальший розвиток профспілкового руху в ГУНП в Миколаївській області. Як голова профспілки, постійно піклувався над захистом соціально-економічних прав та інтересів працівників поліції, зокрема щодо забезпечення належних умов проходження служби та підвищення життєвого рівня, реалізації заходів з оздоровлення та відпочинку, розвитку фізичної культури та спорту працівників поліції Головного управління Національної поліції в Миколаївській області та їх сімей. Його турботу, допомогу та підтримку відчував майже кожен член профспілки.

На конференції було ухвалено обрати:

головою Миколаївської ППО ГУНП в Миколаївській області ВПНП Чуприну Олександра;

заступниками голови Миколаївської ППО ГУНП в Миколаївській області ВПНП – Сирицю Тетяну, Нетребу Олександра;

членами профспілкового комітету Миколаївської ППО ГУНП в Миколаївській області ВПНП – Терентьєву Надію, Потішняка Володимира, Відіну Іраіду.

Працюємо далі – справедливо та результативно на благо членів Миколаївської ППО ГУНП в Миколаївській області ВПНП.

Дякуємо за увагу.

Слава Україні!